Gæstebog

Du er velkommen til at skrive en hilsen her i min gæstebog

21-11-2021

Louise Jespersen

Kære Mette1000 tak for 14 gode måneder. Vi har været så utrolig glade for alt det du har givet Vigga med videre, for der er ingen tvivl om at du har en stor fortjeneste af, hvor godt hun klarer det og at hun tager børnehavelivet i stiv arm <3
Vi vil også sige dig mange tak, for at vi kunne komme til dig og få en plads så hurtigt i august 2020, hvor alt ramlede for os i forhold til det kommunale.


Du stod med åbne arme og var så god til at fortælle og berolige os i at Vigga klarede sig så flot og godt.Vi har været dig taknemmelig for at du har kunne til gode se Viggas behov, og det har især været rart med gode råd, i forhold til at skærme hende når situationer blev for meget for hende.
Vi vil på det varmeste anbefale Mette som dagplejer, da der er ingen tvivl om at her er børnene en del af en skøn familie og en skøn dagplejemor som rummer alt, og som giver børnene den tryghed og omsorg de har brug for.
Vi ønsker dig og din familie alt det bedste og vi siger alle mange tak for dig/jer <3


Og så glæder vi os til et gensyn.De varmeste anbefalinger fra

Vigga, Anders og Louise

26-10-2020

Kamilla Egehav

Kære Mette2,5 år er snart gået, og vi vil gerne sige tusind mange tak for dig!Tak for at skabe trygge rammer, så det aldrig har været svært at aflevere Rebekka.


Du er fleksibel, omsorgsfuld, kreativ og god til at få alle med.Vi oplever en perfekt balance mellem leg ude og inde, kreative projekter og udflugter rundt omkring - tak for at give Rebekka en masse dejlige oplevelser fra hele paletten, hun taler stadig meget om "prinsesserne med kjolerne".
Hos dig er der altid plads til et ekstra kram, du er altid klar med et godt råd, og du håndterer problemer med fast og sikker hånd - alt sammen giver det trygge voksne og trygge børn.Vi kommer til at savne dig, og vil på det varmeste anbefale andre at sende deres børn til dig.De bedste hilsner

Martin og Kamilla

13-10-2020

Maria Andersen

Mette er den bedste dagplejer man kunne ønske sig!Hun har nogle fantastiske rammer for både inden- og udendørsleg. Hun er dygtig til at finde på kreative projekter og tage på hyggelige ture med børnene.Vi har altid følt at Mette har taget sig af vores søn og vist ham omsorg på en måde, der har fået os til at føle, at han var det eneste barn, hun passede. Dvs. hun ser det enkelte barn 100% og imødekommer hvert barns individuelle behov.
Desuden har Mette en høj pædagogisk faglighed og sparring, som vi med taknemmelighed har modtaget og fået gavn af, ifht. At imødekomme vores søns behov.Mette har altid et godt overblik, god struktur og rutiner og godt humør. Hun deler rigt ud af omsorg og krammere, og vi kommer til at savne hende rigtigt meget!

04-09-2019

Anne & Glen

Vores datter Majse er blevet passet hos Mette i knap to år, og det har vi været rigtig glade for!Mette er faglig dygtig og altid hjælpsom og betænksom. Hun har en god indsigt i pædagogik og det enkelte barn, så man altid kan få gode råd og vejledning.Mette er også meget kreativ og laver mange sjove og spændende ting med børnene samt tager ofte på cykelture i naturen og til arrangementer til stor glæde for børnene.Mette giver masser af tryghed og kram til børnene, så de varmeste anbefalinger herfra!Tak for tiden og omsorgen for Majse.Mange kærlige hilsner

Anne & Glen

Hjemmeside 28-08-2019

Sandra & Hans-Peter

Både vores søn Sofus og datter Sofie, har gået ved Mette - det har vi aldrig fortrudt.Hun er opmærksom, giver tryghed i hverdagen for børn, såvel som voksne. Der bliver også lavet mange kreative ting, der er ofte noget med hjem, ens barn har lavet - det er jo skønt.Mette giver tryghed, og en masse kram - hun går aldrig ned på kærlighed.Tak for 4 gode år, Mette..De kærligste hilsner

Sandra & Hans-Peter

02-04-2017

Michael Jensen & Rikke Sjøstrand

Vi giver vores varmeste anbefaling til Mettes private dagpleje :)

Allerede fra første møde havde vi et godt indtryk af Mette… og hun har siden, til fulde, levet op til vores forventninger.


Mette er utrolig kreativ og energisk sammen med børnene. Hun er meget opmærksom på børnene og fortæller hvis der er noget vi skal være obs på – og hun fortæller også om alle de gode og sjove ting. På den måde får hun os ofte til at føle at vores lille barn
er noget særligt – og det er dejlig betryggende som førstegangsforældre. Og selvom der er masser af kærlighed og leg, har Mette også plads til at give børnene lidt opdragelse og gode manerer :)

Det hjælper også at Mette har en dejlig familie, som viser stort engagement overfor børnene - vores Ella har fået et helt særligt forhold til især Mettes yngste datter. Så I kan trygt overlade jeres små kære til Mettes private dagpleje :)

Kærligst Michael & Rikke

28-02-2017

Dianna Elisabeth Rohde

Da vi stod og skulle vælge dagpleje til vores datter, var det vigtigt for os at det var et trygt og hemmeligt miljø, hvor der var tid til børnene. Fra første gang vi mødte Mette var vi ikke i tvivl om at hun skulle være Adda's dagplejemor.


Mette er positiv, omsorgsfuld og utrolig kærlig.

Hun er meget observerende ift. hvad det enkelte barns behov er.

Hun skaber en tryghed for børnene, men også for os forældre. At modtage et billede eller en video af hvor Adda hygger sig, varmer ens hjerte og gør arbejdsdagen meget nemmere.
Mette at aflevere Adda hos dig er som at aflevere hende til familie. Tak.Hvis du vil have en dagplejemor hvor børnene er i fokus så er det hos Mette.Kærlig Hilsen

Dianna & Kim

27-01-2017

Nanna

Kære MetteNu har Elias gået i din dagpleje i snart 1,5 år.

Jeg vil gerne sige dig tak!Tak fordi du altid prioriterer børnene først og hver dag overvejer hvad der er bedst for hele børnegruppen.

Tak for din omsorg og kærlighed til vores børn.

Tak for din grundighed og din faglighed. Det gør os trygge som forældre.

Dit hjem er åbent og din familie involverer sig altid kærligt i vores børn.Din dagpleje er den tryggeste base for børn, og jeg er meget glad for at kunne aflevere min Guldklump i din varetægt.Kærlig hilsen

Nanna

16-06-2015

Sandra

Vores søn går hos Mette og han STORtrives. Det er tydeligt Mette er god til børn og virkelig dygtig til det hun laver. Der er masser af plads, udeliv, omsorg og nærvær. Mettes private dagpleje er et sikkert valg, hvis du vil have det bedste til dit barn.
Kan helt klart anbefales😄

10-06-2015

Therese

Min datter går i mettes dagpleje,og hun STORTRIVES! Hun har lige øje for det enkelte barns behov. Jeg (og vigtigst af alt min datter) er 110% tryg ved Mette. Når hverdagen er til det, er hun god til at være ude med børnene, hvilket jeg sætter stor pris
på. Jeg kan mærke på min datter at hun fyldes med sjov, omsorg og nærvær. Jeg vil helt klart varmt anbefale Mettes dagpleje!

23-02-2015

Biddy

Vil ønske dig held og lykke Mette. Stod jeg med valget nu, ville jeg ikke være i tvivl... Kan kun sige til jer der skal vælge nu, at hvis omsorg, nærvær og kærlighed skulle være det vigtigste for jer, så kommer i det ikke nærmere. Der må blive rift om
de sidste pladser😊Kh Biddy